Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Vinnerne: Årets grønne kokk 2017

 2. Patricias Gatekjøkken ble norgesmester i sunn fast-food 2016

  Opplysningskontoret for frukt og grønt har for tredje året på rad slått et slag for mer næringsriktig mat i farta og arrangert konkurransen NM i sunn fast-food. Denne gangen var det Patricias Gatekjøkken, på vegne av GO'2 grill, som stakk av med seieren for sitt målrettede arbeid mot sunn og smakfull fast-food gjennom flere år.

 3. Her er årets vinnere av NM i frukt og grønt

  Syv glade vinnere kan smykke seg med tittelen vinner av NM i frukt og grønt 2016. Vi vet at det vi spiser ofte handler om hva som er lettest tilgjengelig, og tilgjengeligheten starter allerede i butikken. Dagligvarebutikkene gjør derfor en viktig jobb hver eneste dag ved å sørge for at den grønne avdelingen er fristende og inspirerer til å kjøpe frukt og grønt til alle dagens måltider.

 4. Finalistene til konkurransen Årets grønne kokk 2017 er klare

  Det har vært stor interesse for konkurransen Årets grønne kokk som går av stabelen 10. februar på SMAK 2017. Utrolig mange kreative retter på et høyt nivå er sendt inn, mye spennende og innovativt, så det er bare å glede seg til 10. februar.

 5. NM i skolelunsj

  Er du lærer eller elev i ungdomsskolen? Da er dette noe for deg! Nå kan ungdomsskoleelever fra hele Norge konkurrere om å lage landets beste skolelunsj. Vinnerlaget får 100 000 kroner til å gjøre spisepausen mer attraktiv for skolens elever.

 6. Skolestart med Marcus & Martinus

  Smoothie, matpakker og snacks - oppskriftene finner du her.

 7. Action på kjøkkenet

  Se filmene med Marcus & Martinus her.

 8. Den perfekte EM-snacksen

  Skal du tilbringe kvelden foran tv med fotballkamper, da kan vi friste med disse herlige snacks-rettene som både er raske og enkle å lage. Bon appetitt og god fornøyelse.