Hopp til innhold

Artikler og temaer

  1. Finalistene til konkurransen Årets grønne kokk 2017 er klare

    Det har vært stor interesse for konkurransen Årets grønne kokk som går av stabelen 10. februar på SMAK 2017. Utrolig mange kreative retter på et høyt nivå er sendt inn, mye spennende og innovativt, så det er bare å glede seg til 10. februar.

  2. NM i skolelunsj

    Er du lærer eller elev i ungdomsskolen? Da er dette noe for deg! Nå kan ungdomsskoleelever fra hele Norge konkurrere om å lage landets beste skolelunsj. Vinnerlaget får 100 000 kroner til å gjøre spisepausen mer attraktiv for skolens elever.

  3. Skolestart med Marcus & Martinus

    Smoothie, matpakker og snacks - oppskriftene finner du her.

  4. Action på kjøkkenet

    Se filmene med Marcus & Martinus her.

  5. Den perfekte EM-snacksen

    Skal du tilbringe kvelden foran tv med fotballkamper, da kan vi friste med disse herlige snacks-rettene som både er raske og enkle å lage. Bon appetitt og god fornøyelse.

  6. Gi barna ventegrønnsaker

    Sulten og lenge til middag? Da er det lett å tømme kjekspakken. Et godt alternativ er oppkuttede grønnsaker. Da kan dere knaske i dere noe bra, samtidig som pannekakene steker ferdig.

  7. Fargerik helgesnacks

    Når helgen kommer settes det gjerne frem snacks på bordet. Hos mange er det salt snacks som er mest vanlig. Men har du prøvd å sette frem et fargerikt fat av oppkuttet frukt og bær til en forandring? Det ser jo helt fantastisk ut og smaker like fantastisk. I tillegg til at kroppen også koser seg.

  8. Smoothie bowl

    Den opprinnelige smoothien har utviklet seg til å bli en helt ny type rett, nemlig smoothie bowl, eller smoothiebolle på norsk. Smoothie bowl er en litt tykkere smoothie servert i skål, toppet med fargerike kreasjoner av frukt, bær, nøtter, frø eller det fantasien og smaken din måtte finne på. Smoothiebolle spises med skje, passer like godt til frokost som dessert eller kvelds, og er virkelig en opplevelse for deg som også spiser med øynene.