» Avansert søk
Grillede squash- og aubergineskiver

Vanskelighetsgrad:

lett

under 20 min

Porsjoner: 4

DEL: | | Tips en venn

5 om dagen

1.5 av 5

» Gjelder 1 porsjon.

Les mer om daglige anbefalinger

Grillede squash- og aubergineskiver

Skiver av squash og aubergine som legges rett på grillen, kan sammenliknes med å steke i stekepannen - bare mye, mye bedre. Pensle skivene med olje før du griller, og grill gjerne skiver av mange forskjellige grønnsaker. Kan serveres både varme og kalde.

Vanskelighetsgrad: lett

Tid: under 20 min

Porsjoner: 4 | Skriv inn antall porsjoner du ønsker:

5 om dagen: 1.5 av 5

Ingredienser

  • 2 stk grønn squash
  • 1 stk gul squash
  • 1 stk aubergine
  • salt
  • 2 ss solsikkeolje
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • saften av ½ stk sitron
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

Oppskrifter

Filmer

Artikler