» Avansert søk
Potetstappe

Vanskelighetsgrad:

enkel

20 - 40 min

Porsjoner: 4

DEL: | | Tips en venn

5 om dagen

0 av 5

» Gjelder 1 porsjon.

Les mer om daglige anbefalinger

Potetstappe

Hjemmelaget potetstappe er en utrolig rask og enkel måte å tilberede poteter på. Kutt, kok og mos! Og du kan gjerne smaksette den med friske krydderurter eller litt finhakket løk.

Vanskelighetsgrad: enkel

Tid: 20 - 40 min

Porsjoner: 4 | Skriv inn antall porsjoner du ønsker:

5 om dagen: 0 av 5

Ingredienser

  • 800 g potet
  • 2 dl varm melk
  • 1 ss smør
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Del potetene i mindre biter og kok dem møre i usaltet vann.

Sil fra vannet og mos potetene grovt med melk og smør.

Smak til med salt og pepper.

Om du ønsker, kan du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen.

Oppskrifter