Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Du må også ha cocktailpinner eller tannpirkere.

     

    Skjær skallet av den halve friske ananasen og skjær ut stilken. Skjær fruktkjøttet i store terninger. Skjær skallet av kiwien og del de i ca. 12 biter.

     

    Lag en kompakt ball av aluminiumsfolie eller sølvpapir. Tre fruktbiter på pinnene og topp gjerne med et blåbær. Fest pinnene i "ballen".

     

    Det er mange frukter som er egnet til slike fruktkanapéer eller fruktpinner: mango, papaya, melon eller jordbær for å nevne noen.

INGREDIENSER

  • ½ stk frisk ananas i terninger
  • 3 stk kiwi i terninger
  • 50 g blåbær

Fremgangsmåte

  • Du må også ha cocktailpinner eller tannpirkere.

     

    Skjær skallet av den halve friske ananasen og skjær ut stilken. Skjær fruktkjøttet i store terninger. Skjær skallet av kiwien og del de i ca. 12 biter.

     

    Lag en kompakt ball av aluminiumsfolie eller sølvpapir. Tre fruktbiter på pinnene og topp gjerne med et blåbær. Fest pinnene i "ballen".

     

    Det er mange frukter som er egnet til slike fruktkanapéer eller fruktpinner: mango, papaya, melon eller jordbær for å nevne noen.