wok med reker i stekepanne

Wokpanne med fisk og reker

Sunt, kjempegodt og enkelt. Prøv en super wok med masse friske grønnsaker, fisk og reker til middag. Her har vi brukt paprika i forskjellige farger, brokkoli og hvitløk. Godt!
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 ss sesamolje (eller annen god olje)
  • 1 ts salt
  • 1 båt hvitløk , knust
  • 250 g brokkoli i mindre buketter
  • 1 grønn paprika i strimler
  • 1 gul paprika i strimler
  • 1 rød paprika i strimler
  • 2 løk , hakket
  • 1,5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 300 g torskefilet i strimler
  • 200 g reker
  • 1 ss soyasaus

Fremgangsmåte

  1. Varm oljen i wokpannen. Tilsett salt og knust hvitløk.
  2. De oppdelte grønnsakene tas over i mindre porsjoner. Stek under konstant omrøring.
  3. Buljong helles i.
  4. Fiskestykkene og rekene fordeles i wokpannen helt til slutt, og får steke med ca. 5 min.
Legg til på Min side
Del på Facebook