Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok couscousen som anvist på pakken. Bland inn olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og revet ingefær mens couscousen fremdeles er varm.

    Avkjøl.

    Skjær rødløk i tynne skiver, vårløk i skiver, paprika i terninger, sukkererter i staver og finhakk koriander.

    Bland alt inn i den avkjølte couscousen.

    Server salaten sammen med ferskt, grovt brød.

     

    Tips: Couscous kan fint byttes ut med byggryn.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl couscous
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 1 stk lime
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk vårløk
  • ½ stk rød paprika
  • 150 g sukkererter
  • 100 g ruccula
  • 1 dl finhakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Kok couscousen som anvist på pakken. Bland inn olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og revet ingefær mens couscousen fremdeles er varm.

    Avkjøl.

    Skjær rødløk i tynne skiver, vårløk i skiver, paprika i terninger, sukkererter i staver og finhakk koriander.

    Bland alt inn i den avkjølte couscousen.

    Server salaten sammen med ferskt, grovt brød.

     

    Tips: Couscous kan fint byttes ut med byggryn.