Oppskriftsbilde av kålsalat med svisker, løk, nøtter og appelsin i hvit, dyp tallerken.

Kålsalat med svisker

Å bruke finsnittet hodekål eller nykål til salat er kjempefint. Her en variant med appelsin, rødløk og svisker med en deilig karvedressing.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 1 ts karve
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss vineddik
  • 3 ss olje
  • 3 ss vann

Fremgangsmåte

  1. Skjær ut fileter fra appelsinen.
  2. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og fordel den ut over et fat eller i en salatbolle. Fordel appelsinfiletene over.
  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
  4. Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Legg til på Min side
Del på Facebook