Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær ut fileter fra appelsinen.

    Bland sammen alle ingrediensene til salaten og fordel den ut over et fat eller i en salatbolle. Fordel appelsinfiletene over.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.

    Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g finsnittet hodekål
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • fileter fra 1 stk appelsin
  • 1 dl svisker i biter
  • 50 g valnøttkjerner
  • Dressing:
  • 1 ts karve
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • 2 ss vineddik
  • 3 ss olje
  • 3 ss vann

Fremgangsmåte

  • Skjær ut fileter fra appelsinen.

    Bland sammen alle ingrediensene til salaten og fordel den ut over et fat eller i en salatbolle. Fordel appelsinfiletene over.

    Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.

    Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.