Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfileter i terninger og stek raskt i olje. Avkjøl.

    Del potetene i små terninger. Skjær vårløk i tynne ringer. Del tomatene i to.

    Rens chili for frø og hinner og finhakk den.

    Fjern skall og stein i avokadoene og skjær dem i fine terninger.

    Finsnitt salaten.

    Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle.

    Dressingen:

    Riv sitronskall av en godt vasket sitron. Finhakk koriander og bland sammen med resten av ingrediensene til dressingen og hell over salaten.

    Smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g kyllingfilet
  • 2 ss rapsolje
  • 4 stk kald og kokt potet
  • 1 bunt vårløk
  • 10 stk rød cherrytomat
  • 1 stk rød chili
  • 2 stk avokado
  • salt og nykvernet pepper etter smak
  • 4 blad rød lollo salat
  • Dressing:
  • 4 ss god olivenolje
  • 2 ss vineddik
  • 1 ss revet sitronskall
  • ½ potte frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingfileter i terninger og stek raskt i olje. Avkjøl.

    Del potetene i små terninger. Skjær vårløk i tynne ringer. Del tomatene i to.

    Rens chili for frø og hinner og finhakk den.

    Fjern skall og stein i avokadoene og skjær dem i fine terninger.

    Finsnitt salaten.

    Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle.

    Dressingen:

    Riv sitronskall av en godt vasket sitron. Finhakk koriander og bland sammen med resten av ingrediensene til dressingen og hell over salaten.

    Smak til med salt og pepper.