Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm opp oljen i en stor panne og stek løken til den er myk, ca. 5 minutter.

    Tilsett spisskummin og chilipulver og stek videre i 1 minutt.

    Tilsett knust hvitløk og stek videre i 1 minutt.

    Ha i grønnsaker, bønnene og så kraften.

    Kok dette opp og reduser varmen. La det surre under lokk i 6-8 minutter.

    Smak til med salt og pepper.

    Ha i hakket bladpersille og sitronsaft, og la suppen småkoke videre i 2 minutter.

    Ha litt hakket bladpersille på toppen ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk stor, hakket løk
  • ½ ss malt spisskummen
  • ½ ss chilipulver
  • 1 båt hvitløk - knust
  • 50 g gulrot i terninger
  • ½ stk rød paprika renset og skåret i terninger
  • 175 g potet i terninger
  • 400 g cannellinibønner
  • ½ l kyllingbuljong (utblandet)
  • ½ l grønnsakbuljong (utblandet)
  • smak til med salt og pepper
  • 15 g finhakket bladpersille
  • ss sitronsaft

Fremgangsmåte

  • Varm opp oljen i en stor panne og stek løken til den er myk, ca. 5 minutter.

    Tilsett spisskummin og chilipulver og stek videre i 1 minutt.

    Tilsett knust hvitløk og stek videre i 1 minutt.

    Ha i grønnsaker, bønnene og så kraften.

    Kok dette opp og reduser varmen. La det surre under lokk i 6-8 minutter.

    Smak til med salt og pepper.

    Ha i hakket bladpersille og sitronsaft, og la suppen småkoke videre i 2 minutter.

    Ha litt hakket bladpersille på toppen ved servering.