Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Skrell kålroten og skjær den i tynne skiver. Hakk sjalottløken. Skjær tomatene i skiver. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og hakk den.

    Legg alt lagvis i en ildfast form. Dryss salt og pepper mellom lagene og drypp olje over.

    Bak retten midt i ovnen på 200°C i 45-60 min. til alt er mørt. Dryss hakket kruspersille over før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk gulrot
  • 1 stk kålrot
  • 1 stk sjalottløk
  • 4 stk tomat
  • 1 stk rød chili
  • salt og pepper etter smak
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Skrell kålroten og skjær den i tynne skiver. Hakk sjalottløken. Skjær tomatene i skiver. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og hakk den.

    Legg alt lagvis i en ildfast form. Dryss salt og pepper mellom lagene og drypp olje over.

    Bak retten midt i ovnen på 200°C i 45-60 min. til alt er mørt. Dryss hakket kruspersille over før servering.