Wok med grønnsaker

Wok med kål og kylling

I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler.
  2. Skjær kyllingen i små biter.
  3. Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
  4. Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
  5. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen.
  6. Rør i finsnittet kinakål.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  9. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Legg til på Min side
Del på Facebook