Eirik Lyssands Tur-Vårruller

Utforsk de norske smakene med en eksotisk vri! Eirik Lyssand presenterer en fusion-rull laget av friske norske grønnsaker, kantarell og en kombinasjon av autentiske asiatiske smaker. En perfekt balanse mellom det kjente og det nye, hvor du oppfordres til å bruke det du har tilgjengelig. Sørg for å velge norsk!

Fyll: rødkål og spiss/hodekål, gulrøtter, kantarell, vårløk, hvitløk, koriander, risnudler, soyasaus og østerssaus. Igjen. Bruk hva du har.

Fremgangsmåte:

  1. Skjær alle grønnsaker og sopp i tynne strimler.
  2. Kok/varm risnudler som anvist på pakken.
  3. Stek soppen 
  4. Ha litt olje i panna med soppen.
  5. Stek grønnsaker til de er møre.
  6. Bland inn de ferdigkokte risnudlene.
  7. Tilsett hvitløk, koriander, vårløk og saus, rør om.
  8. Avkjøl fyllet litt før du ruller det inn i rispapir.

    Tips! Bruk dobbelt papir for mer crispy!

Eirik Lyssand sine tur-vårruller