Tomatsalat

Konkurranse: Del dine tomatbilder

Del dine feriedrømmer i en herlig rett med norske tomater. Det er ikke sikkert det blir så mye reising i ferien i år heller, i alle fall ikke til de norske feriefavorittene i utlandet. Men vi kan uansett kose oss med ferieminner og vi kan kose oss med norske tomater.

Konkurransen er nå avsluttet.

Vi gratulerer vinnerne av konkurransen #feriemednorsketomater som vi i har arrangert sammen med Stiftelsen for Norsk Mat @nytnorge. Vinnerne ble @mayleeway og @vihardetbestute med disse to bildene av flotte norske tomater. De vinner hver sin KitchenAid kjøkkenmaskin. 
 
 
Tomatkonkurransen vinner 1.jpg
Tomatkonkurransen vinner 2.jpg

Hva er ditt beste ferieminne?

Ta oss med på din tomatferie! Hvor reiser du? På hytta? Til stranden? Eller drømmer du du deg bort til steder som Italia eller Thailand?

Uansett hva du skal i sommer, så skal du nok spise god mat. Kanskje for å mimre tilbake til sommerferier i varmere strøk, eller kanskje du har ditt eget norske ferieparadis. Vi ønsker å dele opplevelsen av de gode norske tomtene med deg og håper du vil dele dine opplevelser med oss.

Det er like bra om du lager spennende retter med norske tomater til alle dagens måltider eller spiser tomatene som snakcs og som tilbehør til frokost eller lunsj. Bare merk bilde med det som passer. For eksempel:

#sørlandetmednorsketomater, #bryggamednorsketomater, #frokostmednorsketomater, #tilfjellsmednorsketomater, #ibåtenmednorsketomater, #tromsømednorsketomater

- uansett hvor du er og hva du gjør!

Slik deltar du:

Legg ut et tomatbilde på instagramkontoen din, og tagg med #feriemednorsketomater, @5omdagen og @nytnorge. 

For å delta må din profil være åpen slik at vi kan se bildene.

Alternativt kan du sende bilder til post@frukt.no og merke med #feriemednorsketomater.

Vi kårer to vinnere den 10. august 2021 som får hver sin tomatrøde KitchenAid kjøkkenmaskin:

kitchenAid.jpg

Vinnerne vil bli trukket og annonsert på Instagram eller via mail.

Vi «regrammer» enkelte bilder som er merket #feriemednorsketomater, @5omdagen og @nytnorge