Hopp til innhold

Dersom du har deltatt i konkurransen - send inn din evaluering her!

 

Nå er kampanjeperioden over - over 90 deltakere er med!

Før sommeren inviterte vi alle utsalgssteder som serverer sunne og gode måltidsløsninger til folk i farta til å melde på sin rett i konkurransen. Kampanjeperioden gikk fra 20. juni til 20. august, og over 90 utsalgssteder har bidratt til å gi folk i farta sunne alternativer langs veien denne sommeren.

Hjelper kundene til å ta gode valg

- Folk på farten trenger mat som gjør godt. Ikke bare den første halvtimen, men som gir overskudd som varer, sier ernæringsfaglig rådgiver i Opplysningskontoret for frukt og grønt Cathrine Frisvold. Grønnsaker i alle regnbuens farger bidrar til å gjøre selv den enkleste rett mer innbydende.

Del de gode opplevelsene med #sunnfastfood

Meld deg inn i Facebookgruppen Sunnfastfood og del dine gode ideer og hyggelige opplevelser. Vi oppfordrer både deltakere og kunder til å dele.

Evaluering

Alle deltakere må sende inn en evaluering av sin kampanjeperiode og sitt måltid for å være med videre i konkurransen. Her ber vi blant annet om en beskrivelse av måltidet, antall kunder og antall solgte måltider i kampanjeperioden. Deltakernes måltider vil bli vurdert av en profesjonell jury som vil vektlegge konsept og ide med 50 prosent og 50 prosent markedsføring / gjennomføring og salg i butikken. Fristen for innsending av evaluering er mandag 28. august. Etter dette vil det nomineres tre finalister som alle får et besøk av juryen. 

Kåring av Norgesmester på Matstreif 2017

Kåringen av årets vinner vil finne sted på Matstreif på Rådhusplassen i Oslo – fredag 22. september. De tre finalistene vil bli invitert hit.

Vinneren får et reisegavekort på NOK  5.000,- og mulighet til å smykke seg med tittelen Norgesmester i sunn fastfood 2017.

Last ned informasjonsfolderen Sunn fastfood 2017.