Hopp til innhold

Påmelding til konkurransen.

 

Vi inviterer alle utsalgssteder som serverer sunne og gode måltidsløsninger til folk i farta til å melde på sin rett i konkurransen. Aktivitetsperioden er i sommerens skoleferie fra 20. juni – 20. august. Dette er en tid da mange mennesker er underveis. Mat underveis er stort sett impulssalg, og mange ønsker å spise sunt. Vi skal kose oss underveis, og ved å velge bær, fremfor kjeks eller sjokolade, kan vi unne oss masse kos med verdens beste magefølelse. Bær er naturens godteri.

Hjelp kundene til å ta gode valg

- Folk på farten trenger mat som gjør godt. Ikke bare den første halvtimen, men som gir overskudd som varer, sier ernæringsfaglig rådgiver i Opplysningskontoret for frukt og grønt Cathrine Frisvold. Grønnsaker i alle regnbuens farger bidrar til å gjøre selv den enkleste rett mer innbydende.

Det er lett å melde seg på  

Har du en måltidsløsning som inneholder en av 5 om dagen? Da kan du melde deg på her.

Gjør det synlig at dere deltar

Bestill materiell som viser at dere deltar i konkurransen. Buttons, merke på døren og på retten dere deltar med vil gjøre aktiviteten synlig og øke stoltheten hos egne medarbeidere.

Liten materiellpakke inneholder:

  • 5 buttons
  • 2 vindusfolier
  • 200 klistremerker (produktmerker)

Stor materiellpakke inneholder:

  • 20 buttons
  • 2 vindusfolier
  • 1.000 klistremerker (produktmerker)

Del de gode opplevelsene med #sunnfastfood

Meld deg inn i Facebookgruppen Sunn fastfood og del dine gode ideer og hyggelige opplevelser. Vi oppfordrer både deltakere og kunder til å dele.

Hvordan vinner du?

Din matrett vil bli vurdert av en profesjonell jury som vil vektlegge konsept og ide med 50 prosent og 50 prosent markedsføring / gjennomføring og salg i butikken.

Premie

Kåringen av årets vinner vil finne sted på Matstreif på Rådhusplassen i Oslo – fredag 22. september

Vinneren får et reisegavekort på NOK  5.000,- og mulighet til å smykke seg med tittelen Norgesmester i sunn fastfood 2017.

Last ned informasjonsfolderen Sunn fastfood 2017.