Surkål og rødkål - minutt for minutt

Mandag 21. desember kl. 19. Velkommen til livesending på Facebook.
Kokken vår Toril, viser hvordan du enkelt lager verdens beste surkål og rødkål til julemiddagen. Toril har med seg vår ernæringsrådgiver, Iselin Sagen som assistent. Kjøp inn ingrediensene på forhånd og kutt og kok “sammen” med oss! Benytt anledningen til å lage klar surkålen og rødkålen til julemiddagen, og til å spørre ekspertene om det du måtte lure på om julens beste tilbehør.
 
Mens kålen koker:
Når surkålen og rødkålen er satt på kok, gjør den seg selv . Vi benytter anledningen til å gi deg gode tips til hvordan du kan koke mandelpoteten, hvordan man lager den beste kålrotstappen og den beste røde sausen til riskremen. Vi gir også tips til hvordan du lager en frisk og deilig fruktsalat med smak av jul.
 
Oppskrifter og ingredienslister:
 
Vi sees til en hyggelig livesending 21.desember kl. 19.00. Vi lover julestemning!
 
Vi gleder oss.
 

Gå til arrangementet på Facebook.