Hopp til innhold

Her er vinnerne av konkurransen Årets grønne kokk 2017:

1. plass: Nina Kristoffersen og Joachim Lindgren, Statholdergaarden, Oslo. Her er oppskriftene.

2. plass: André Larsen, Thon Hotel Lofoten og Espen Ramnestedt, Restaurant Smak, Tromsø. Her er oppskriftene.

3. plass: Odd Ivar Haglund og Dainis Sudniks, Brasserie Fengselet, Hønefoss. Her er oppskriftene.

 

4. plassene gikk til:

Daniel Rosvold og Johannes Fløtlien Barli, Soria Moria hotel og konferansesenter, Oslo

Jørgen Andre Ravneberg og Erlend Soltvedt, SentralenMat AS, Oslo. Her er oppskriftene.

Frida Netland Berge og Hanne Nielsen, Fisketorget, Stavanget. Her er oppskriftene.

Vi gratulerer!

 

Oppskriftene legges ut etter hvert som vi mottar dem.

Konkurransereglene kan du lese om her.