Hopp til innhold

Artikler

 1. Gulrot som nese til snømenn

  Jul i barnehagen

  Det er desember og advent, og tid for julekos, nissefester og Lucia. Vi gir deg noen tips til sunn julesnacks du kan lage sammen med barna og morsomme aktiviteter i denne flotte førjulstiden.

 2. Fargerik fest i Rikeåsen barnehage

  Rikeåsen barnehage på Kolbotn vant frukt- og grøntfest. Alle 5 om dagen-barnehagene oppfordres til å legge inn en rapport om hvordan det går med frukt- og grøntsatsingen. Det har også Rikeåsen barnehage gjort, og de ble trukket ut som vinner av en fruktfest. Neste gang kan det bli deres tur, så husk å legge inn en rapport.

 3. Rapportene er viktige for oss

  Rapportene fra dere er vår dokumentasjon på at konseptet fungerer. Dere spiller en stor rolle når det gjelder å få barna til å spise 5 om dagen. Flere ganger i året trekker vi ut en rapport som vinner fruktfest til barnehagen.

 4. Lag potet- og grønnsakmos på 1-2-3

  Superpopulært i barnehagen. Det er både raskt og enkelt å lage pureer og moser av poteter og grønnsaker. Det er en lettvint måte å få i seg mer grønnsaker på. Så enkelt er det: Kutt, kok, mos.

 5. Klementiner med halloween-ansikt

  Halloween-feiring i barnehagen

  La barnehagen fylles med små hekser, mumier, vampyrer, monstre, flaggermus, spøkelser og fugleskremsel. Det er tid for Halloween.

 6. Kleiverud barnehage, Holmestrand vant fruktfest

  Kleiverud barnehage i Holmestrand la inn rapport og vant fruktfest. Barnehagen fikk besøk av 5 om dagen-barnehage som dekket på med frukt og grønnsaker. All frukt og grønt gikk ned på høykant, og barna var henrykte.

 7. Oliver med masse frukt og grønnsaker

  Epledagen i barnehagen

  Siste tirsdagen i september feirer vi Epledagen.

 8. Mons og Mona

  Her kan du se filmene om Mons og Mona