Hopp til innhold

Artikler

 1. Klementiner med halloween-ansikt

  Halloween-feiring i barnehagen

  La barnehagen fylles med små hekser, mumier, vampyrer, monstre, flaggermus, spøkelser og fugleskremsel. Det er tid for Halloween.

 2. Kleiverud barnehage, Holmestrand vant fruktfest

  Kleiverud barnehage i Holmestrand la inn rapport og vant fruktfest. Barnehagen fikk besøk av 5 om dagen-barnehage som dekket på med frukt og grønnsaker. All frukt og grønt gikk ned på høykant, og barna var henrykte.

 3. Fruktsalat

  Tips til fester og avslutninger

  Nå er det tid for avslutninger og sommerfester. Her er noen tips til fargerike bidrag. Dere kan også pynte festen med det mest fristende og vakre av alt; frukt og grønt.

 4. Fargerik fest i Rikeåsen barnehage

  Rikeåsen barnehage på Kolbotn vant frukt- og grøntfest. Alle 5 om dagen-barnehagene oppfordres til å legge inn en rapport om hvordan det går med frukt- og grøntsatsingen. Det har også Rikeåsen barnehage gjort, og de ble trukket ut som vinner av en fruktfest. Neste gang kan det bli deres tur, så husk å legge inn en rapport.

 5. Gulrot som nese til snømenn

  Jul i barnehagen

  Det er desember og advent, og tid for julekos, nissefester og Lucia. Vi gir deg noen tips til sunn julesnacks du kan lage sammen med barna og morsomme aktiviteter i denne flotte førjulstiden.

 6. Grønt premiebesøk i Ve barnehage, Øvre Årdal

  Opplysningskontoret for frukt og grønt har vært på premiebesøk i Ve i Øvre Årdal. Denne barnehagen er en 5 om dagen-barnehage. Alle 5 om dagen-barnehager oppfordres til å legge inn en rapport om hvordan frukt- og grøntsatsingen går. Ve barnehage la inn rapport og ble deretter trukket ut som vinner i Sogn og Fjordane.

 7. Grønt premiebesøk i Mobarn Vågsetra barnehage

  I januar ble det trukket ut en barnehage blant de som har lagt inn rapport i Møre og Romsdal. Mobarn Vågsetra på Skåla utenfor Molde vant trekningen og fikk dermed et fargerikt besøk nylig.

 8. Ny bok: Mons og Mona smaker

  Bok nr. 4 i serien om Mons og Mona handler om smak. Bestill gratis bøker til alle barna i barnehagen her. Lær om de forskjellige smakene sammen med Mons, Mona og Boffen.