Hopp til innhold

Artikler

 1. Miljøbilde frukt og grønnsaker, regnbuens farger

  Lek med smak

  Når vi smaker at sitroner smaker surt, druer smaker søtt og grapefrukt smaker bittert, er det fordi vi smaker det med smaksløkene som sitter på tungen.

 2. Dyrk egne gulrøtter i barnehagen

  Bli med og dyrk egen gulrøtter i barnehagen. Vi sender frø til alle barnehager som vil være med. La barna glede seg over frøene som spirer og blir til kjempegode gulrøtter.

 3. Fargerike frukt og grønnsaker, rød

  Lek og læring trenger riktig næring

  Barn trenger riktig påfyll i løpet av en lang dag i barnehagen. Et næringsrikt mellommåltid gir jevnt blodsukker og mer energi. En pause med oppkuttede grønnsaker og frukt gir barna det de trenger.

 4. Mosing av gulrøtter (til gulrotsuppe)

  Hva du kan lage med en stavmikser

  Har barnehagen din en stavmikser? Da er det mye godt dere kan lage både til og sammen med barna.

 5. Samlebilde supper

  Supper i barnehagen og på SFO

  Kutt - kok - mos. Så enkelt kan du lage en suppe. Kutt grønnsakene i biter, kok de møre og mos det til en suppe med en stavmikser.

 6. Julenisser laget av jordbær og krem

  Jul i barnehagen

  Desember er en koselig måned for store og små. I barnehagen markeres julen på mange måter, - med nissefester, juleavslutninger og adventsstund.

 7. Mons og Mona

  Her kan du se filmene om Mons og Mona

 8. Velkommen til 5 om dagen-barnehage

  Måltidene i barnehagen er viktig, - det barna spiser er viktig. Derfor er de som jobber i barnehagen viktige når det gjelder barnas kosthold. Noen barnehager har stort fokus på kostholdet i barnehagen, andre trenger litt hjelp på veien. Vi vil gjerne hjelpe dere. Det å bli en 5 om dagen-barnehage kan være første skritt på veien.