Hopp til innhold

Spilloppen

Skrevet av: SPILLOPPEN | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Spilloppen barnehage har vært 5-om-dagen-barnehage helt siden det startet opp. Det var et naturlig valg, siden vi er spesielt opptatt av kosthold og fysisk aktivitet. Vi baker alt brødet selv, og serverer kun sunt pålegg med frukt og grønt ved siden av. Likevel har vi sett at vi har hatt et forbedringspotensiale når det gjelder turmat. Vi går på skogtur en dag i uka, og pølsegrilling har vært en enkel, men absolutt ikke en tilfredsstillende løsning. Derfor har alle ansatte nå gått på kurs arrangert av Oslofjordens friluftsråd (anbefales på det varmeste!). De hadde sterkt fokus på å lage sunn og god mat helt fra bunnen av også når maten tilberedes ute, og grønnsaksandelen var meget høy på de rettene vi lærte å lage. Heretter blir det sunn mat med mye grønnsaker også på tur!