Hopp til innhold

Lille Frøbel avd Bodøsjøveien

Skrevet av: Lille Frøbel avd Bodøsjøveien | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Etter at vi ble med i prosjektet har vi økt fokuset på frukt og grønnsaker til alle måltider. Vi har fra før tilbudt barna så mye frukt de ønsker til et andremåltid hver dag. Det tilbys også oppskårne grønnsaker og frukt til hovemåltidet som tilbehør. Ungene spiser mye mer når frukten og grønnsakene er skåret opp og de kan legge på brødskiva eller bare spise til. Bursdager feires i tilknytning til fruktmåltidet, vi har aldri praktisert "sukkerbursdager", vi legger fokuset på barnet og ikke maten. Plakatene vi fikk tilsendt henger på veggene og ungene spør og graver om hvilke frukter og grønnsaker det er bilder av. Slik får også foreldrene informasjon om prosjektet i tillegg til folderene som vi har lagt ut i hyller og hengt oppp i gangen. Siden vi er en "sukkerbevisst" barnehage har vi allerede et stort fokus på sunn mat og sunt kosthold, men det er alltid nyttig med mer informasjon og nye impulser for økt bevissthet blandt personalet. Alle er godt igang med e-kurset.