Hopp til innhold

Udnes Naturbarnehage

Skrevet av: Udnes naturbarnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vårt fokus på kosthold er blitt forsterket etter av vi ble en 5 om dagen-barnehage. Konsekvensen bli at vi fra januar 2014, går over til fullkost, Ved oppstart etter sommerferien informerte vi foreldrene på foreldremøte og reaksjonene er bare positive. Vi har fokus på mat, flere ganger i uka, blant annet har vi fast lun lunsj i skogen, her er barna med på og bestemme menuen. har et frukt måltid på ettermiddagen og til dette serveres er oppskjært frukt og grønt. Eksempler på hva vi servere er, Ti frukt måltidet, Årstidens frukt og grønt, Gulrot og kålrot, blomkål og brokkoli, er blant favorittene . Til lun lunsj, har vi laget fiskepinner med rotstappe, Lompe baking, Kylling Wok, med diverse grøntsaker. Grønnsakssuppe, fiskesuppe evt. vi lager all maten fra bunnen, ingen halvfabrikata her i gården.