Hopp til innhold

Deør barnehage, Son

Skrevet av: Deør barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Rapport fra Deør barnehage i Son, Vestby kommune. Vi serverer frokost mellom kl. 7.45-8.45, 3 dager i uken er det havregrøt kokt med melk og 2 dager er det hjemmebakt brød med pålegg og grønnsaker. Kl. 10.00 serverer vi oppskåren frukt. Kl. 11.30 lunsj, 1 dag i uken har vi varm mat, 3 dager i uken er det hjemmebakt brød, pålegg og grønnsaker. kl. 14.30 ettermiddagsmat variasjon mellom brødmat, knekkebrød, blåbærsbiola eller melk med korn, frukt. Noen ganger når vi har varm mat har vi salatsbar der barna går og forsyner seg selv. Vi har fokus på å ikke bruke for mye salt og sukker i kosten vår. To av våre ansatte har gått kostkurs ved høyskolen i Oslo og "lært" opp oss andre. Der fikk vi oppskrift på det brød vi baker og tips på å bruke melk isteden for vann når vi lager havregrøt.