Hopp til innhold

HOELSHYTTA barnehage,Ski

Skrevet av: Hoelshytta Barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi har hatt stort fokus på sunt kosthold og hyggelige måltider det siste året. Barnehagen har hatt møter om temaet og fått større kunnskap og bevissthet om emnet .Vi har laget felles retningslinjer for avdelingene. Vi har i lang tid laget ett varmt,hjemmelaget måltid i uka, Hovedfokus det siste året har vært å øke andelen av grønnsaker. Det er nå tilgang på frukt og grønt til alle måltider. Vi legger også vekt på variasjon av pålegg, frukt og grønt. Til lunsj 3 dager i uka har vi hjemmebakt brød, scones eller rundstykker med 5 sunne påleggstyper, frukt og grønt. En dag i uka spiser vi havregrøt søtet med frukt. Varm mat serveres en gang ukentlig. Vi legger stor vekt på gode rutiner slik at det er ro og hygge ved måltidene. Bursdagsbarn får velge mellom fruktsalat med yougert eller popcorn.