Hopp til innhold

Læringsverkstedet Mork

Skrevet av: Læringsverkstedet barnehage Mork | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi serverer frukt til barna hver dag etter 14.00 måltidet. Vi har også frukt tilgjengelig dersom barna spør etter det iløpet av dagen. Vi lager mat i barnehagen 5 dager i uka. Vi har da lagt inn mer frukt og grønt enn tidligere. Eks. frukt til havregrøt og mer grønnsaker til varmåltidene. Vi har også hatt to i personalgruppa som har vært på fiskesprellkurs og kurs gjennom Norsk Smaksskule. Dermed får vi også inn mer smak av ulike matvarer også frukt og grønt. Vi har også opprettet en "hemmelig hage" som vi skal ha enel bærbusker og kjøkkenhage. Denne utvider vi hele tiden. Vi har sendt ut skriv til foreldre og bøker til barna. Dette har vi fått positiv tilbakemelding på. Vi tok ogås opp dette med kosthold/ernæring på sist foreldremøte. Viktig også å ha med seg foreldrene i denne prosessen. Vi håper på sikt å kanskje også se endel endringer på hva barna har med seg i matpakka si hjemmefra. Der er mange foreldre flinkt, mens noen har mer å gå på. Tror rett å slett det har med uvitenhet/usikkerhet å gjøre. I løpet av barnehageåret 14/15 skal hele personalet prøvd seg på e-læringskurset. Plakatene vi fikk er hengt opp på kjøkkenet. Disse syns barna var veldig spennende å se på. Her får vi også inn mye nye begreper/ord i barnas ordforråd.