Hopp til innhold

Nansentunet Musikkbarnehage

Skrevet av: Nansentunet musikkbarnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

S: Vi får varm-mat fra catering 2 ganger i uken. Da er det fisk fast 1 gang i uken og så rullerer det den andre dagen. Det kommer alltid mye grønt med disse måltidene. Vi lager også varm-mat 1 gang i uken selv og ønsker at dette skal være sunn og god mat. Vi har blitt mer kreative på hva vi serverer av grønt til maten. Vi har også hatt frukt og grønt med dip tilgjengelig til alle måltidene og ønsker å fortsette med mer frukt og mer grønt. Tilgang er viktig! Vi er også igang med å finne spennende "barnevennlige" navn på frukt og grønt. P: Foreldrene er veldig positive til mer frukt og grønt. Vi oppfordrer til sunne alternativer også ved feiringer og kommer til å gå foran med et godt eksempel ved neste felleslunsj ( som er fest hos oss, 1 gang i mnd) . Da ønsker vi å gjennomføre frukt-fest. I: Vi brukte 1 uke på overbegrepet; Frukt og 1 uke på overbegrepet ; Grønt. Da gikk vi systematisk igjennom all materiell og lagde bla.eplekaker som barna fikk med hjem. Lukte,smake og lage.Dette var veldig populært. Vi oppfordret også foreldrene til å sende med spennende frukt og det fulgte de opp! Foreldrene har fått info-hefte og barna har fått med seg frukt og grønt -bøkene hjem. R: Har nå rapportert:) E: 3 av 4 på avdelingen har pr. dags dato gjennomført kurset og diplomene har vi stolt hengt på innsiden av inngangsdøren vår.