Hopp til innhold

Carpe Diem Barnehage

Skrevet av: Carpe Diem Barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi har alltid vært opptatt av å ha et sunt og næringsrikt kosthold. Vi serverer lunch og fruktmåltid hver dag til barna og legger derfor et viktig grunnlag for barnets kosthold videre. Nå serverer vi alltid frukt og/eller grønt til alle måltider. Vi er opptatt av at barna skal bruke sansene sine og er bevisst dette hver dag. Her er måltidene våre en gylden mulighet til å smake, lukte og kjenne på. Vi har faste tur dager og noen ganger lager vi mat på bål. En ny spennende rett Specto prøvde er omelett stekt i halvkokt potet. Stor stas for små og store. Vi har ofte barna med på tilbereding av mat. I dag var det flere ivrige barnehender på kjøkkenet. På menyen var det Regnbue salat. Til bursdagsfeiring kan barna bla velge mellom fruktspyd og smoothie. Noen ansatte har gjennomført E-læringskurs. Til høsten vil vi legge tilrette for at alle ansatte får gjennomført det. Foreldre har fått utlevert materiell. Vi opplever at mange foreldre er opptatt av kosthold i hverdagen.