Hopp til innhold

Sundvollen barnehage

Skrevet av: Sundvollen barnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har delt ut bøker og informasjonsmateriell til foreldre. Personalet skal i løpet av høsten ta e opplæringskurset. Vi bruker spillene og plakatene brukes i det tverrfaglige pedagogiske arbeidet blant annet i forhold til språk, tegn til tale. Det serveres tomat, agurk og paprika ved smørematen to dager i uken. En dag i uken har vi varmmat. Der rulerer det på ovnsstekt laks med kokt brokkoli, blomkål og gulerøtter og ris, kyllinggryte med gulerøtter, brokkoli, hvitløk, løk, blomkål og ris, Kjøttdeig i tomatsaus lager av hermetiske tomater, løk, hvitløk, purre, gulerøtter og fullkornspasta, hjemmelaget fiskegrateng med gulerøtter og kokte poteter. To dager i uken har foreldrene med matpakke. Varierende gard av hvor mye frukt og grønnsaker som er i matpakkene. Barnehagen serverer frukt og grønnsaker til ettermiddagsmaten. Varierer på hva vi tilbyr slik at de får smakt på forskjellige ting. På fredager har vi fruktkiosk hvor barna kan "kjøpe" frukt. Her får vi inn matematikk også og vi ser at de spiser littt mer frukt for det er spennende å stå i kiosken og ta imot "penger" og kjøpe frukt. På høsten er vi heldige å har gode naboer vi får gå på plomme- og epleslang hos.