Hopp til innhold

Sollia barnehage

Skrevet av: Sollia barnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har i mange år nå servert alle måltider i barnahgen med barnehagens egen mat, sånn at ungene har ikke med seg matbokser eller mat til noe måltid. Dette er valgt ut fra foreldrenes eget ønske og tanker om en sunn barnehage med variert mat. Vi har stort sett alltid paprika og agurk som tilbehør til frokost og formiddagsmat. til ettermiddagsmat har vi grovt knekkebrød og oppskjært frukt eller grønnsaker av ulike slag. til bursdager har barna med egne saker, men det har vært flere bursdager der barna har hatt med seg fruktsalat og til og med hjemmelaget geiteyoughurt. vi har gjennom månedsplanen informert foreldrene om at vi er med på fem om dagen, i tillegg har vi hatt foreldremøte der helsesøster har informert om betydningen av et sunt og variert kosthold med mye grønnsaker og frukt. Det er foreslått/jobbes med at vi også skal dette året ha et foreldremøte der en med utdanning innen ernæring kommer å holder foredrag om mat. Vi kan bli bedre på rapportering men det er denne tiden da som skal strekke til . E-læringskurset har vi ansatte også igjen å ta.