Hopp til innhold

Juvikstølen barnehage

Skrevet av: Juvikstølen barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Hei, Vi har jobbet jevnt og trutt i hele år med frukt og grønt, barna har med stort engasjement vært med å dyrke salat og redikk. Vi prøver ut forskjellige grønnsaker til varm maten og oppkuttet grønnsaker sammen med frukten. Ett av barna kom med et hjertesukk en dag vi utforsket spinat, ” jeg spiser ikke gress, det er det bare kuene som gjør” Men nå gjør vi det i barnehagen også :-) Vi har alltid hatt frukt til bursdagsfeiring, og her på denne internett siden har vi funnet gode tips til ulike måter å tilberede på. I barnehagen har vi oppfordret foreldre til å sende med barna en grønnsak i matboksen. Og vi har delt ut de flotte brosjyrene med masse gode tips til alle foreldre og ansatte. De ansatte har tatt internettkurset, og vi fikk alle tilegnet oss ny kunnskap der! Vi synes dette er et kjempe flott tiltak, og de flotte fargerike plakatene pynter fint i kjøkkenkrokene, og blir ofte studert og brukt. Takk for masse gode tips og oppskrifter! Mvh, Juvikstølen Barnehage