Hopp til innhold

Skeisbotnen barnehage

Skrevet av: skeisbotnen barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

S Høsten 2012 utarbeidet barnehagen en egen kostholdsplan, som et ledd i vår satsning på et sunt kosthold i barnehagen. Etter at vi ble en 5-om-dagen-barnehage har vi fått et mer bevisst forhold til å servere frukt og grønt til alle måltider. Barna er med og lager til mat og dekker på bord, og vi forsøker å lage så mye mat som mulig fra bunnen av. Vi er også en del av Fiskesprell, og serverer fisk til varmmåltid en gang per uke. P Vi har en egen bursdagsmeny med ulike fruktretter som barna kan velge blant til bursdagsfeiringene I 16.10.12 hadde vi på foreldremøte i barnehagen besøk av Margit Vea som fortalte om et sunt kosthold til barn, laget smaksprøver og delte oppskrifter med både personale og foreldre. Det var et veldig inspirerende foredrag, og i ettertid ser vi et stort engasjement blant foreldre og personale ift fokuset vårt på sunn mat til barna. E Alle ansatte gjennomførte e-læringskurs på planleggingsdag i sept 2012.