Hopp til innhold

Myra barnehage

Skrevet av: Myra barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Kommentar/beskrivelse: i vår barnehage har vi tre smøremåltid hver dag. Frokost :setter fram pålegg, brødskive og knekkerbrød. Her settes det fram oppskåret agurk og paprika - tomat av og til. Barna smører selv. Lunsj: samme som frokost Fruktmåltid: her smører vi brødskive eller knekkebrød til barna, måltidet blir avsluttet med oppskåret frukt.Vi bruker å ha minst tre typer frukt eller grønnsaker å velge blant, hver dag. Bursdagsfeiringer: barna velger ett av to: frukt - gjerne fruktspidd eller is. begge valgene er like populære. Vi har hatt besøk av ernæringsfysiolog i barnehagen, som har informert personal og foreldre om hva som er et sunt kosthold, og hvorfor det er så viktig. Vi må holde fokus - men det er lov å skeie ut en gang iblant! Vi hadde nettopp 30 årsjubileum i barnehagen. Dagen ble feiret med brask og bram! Vi hadde kaker i alle fasonger og med alle smaker til alle som var i barnehagen denne dagen. Men før kakene ble satt frem, serverte vi oppskjært frukt. Dette var ett populært innslag, både blant voksne og barn