Hopp til innhold

Barnas Hus

Skrevet av: Barnas Hus | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Hei, vi har servert frukt og grønt i flere år til måltidene. Men vi kan bli flinkere til å variere. Det går mye i gulrøtter, eple, pære, appelsin og banan. Til bursdager kjøper vi inn andre typer frukt og grønnsaker og lager fruktfat og spyd. Den som har bursdag får være med å bestemme hva vi skal kjøpe inn. Det var fint med de brosjyrene vi fikk, det gav oss mange tips og ny inspirasjon. Vi skal ha foreldremøte om ca en månedstid da skal vi ta opp temaet mat og måltider i bhg. og informere MER-satsingen, samt dele ut brosjyrer. Styrer har tatt e-læringskurset, og resten av personalet skal ta det i løpet av en 14 dagers periode. Vi har et lite stykke arbeid igjen, men er på god vei :-) Ny 25.1.11: Vi har i Barnas Hus stor satsing på frukt og grønt. Vi har egen kjøkkenhage med potetland, vi dyrket i tillegg(sommeren 2010) gulrøtter, sukkererter og reddiker. Vi har jordbærland, rabarbra, rips og en solbærbusk innenfor barnehagens område. Barna har tilgang på frukt og rå gulrøtter til alle måltidene. Barna har med seg matpakke, men en dag i uka har vi en matpakkefri dag, der vi satser på et varm måltid bestående av rene matvarer, hovedsakelig fisk og mye grønnsaker.