Hopp til innhold

Breivika barnehage

Skrevet av: Breivika barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Breivika barnehage har tatt et bevisst valg mht kosthold. Vi har i samarbeid med foreldrene utarbeidet mål for kostholdet i barnehagen: 1.Redusere sukker, fett og kunstige tilsetningsstoffer 2. Spise mer frukt og grønt og rene matvarer 3. Redusere inntaket av søtsaker ved høytider og markeringer Til daglig serverer vi frukt og grønt (eple, tomat, agurk og paprika)som supplement til vanlig pålegg ved lunsjen. Vi har også et eget fruktmåltid rundt kl 14 hvor vi serverer oppskåren frukt og grønnsaker. Også personalet er blitt mer bevisst på sin status som rollemodell og vi har derfor kuttet ut brussalg (til de voksne) i barnehagen. Barnehagen har tilsatt egen kjøkkenassistent i 50% med ansvar for matbestilling og hun påser at matemnene er innenfor våre mål.