Hopp til innhold

Revelheia Barnehage

Skrevet av: Revelheia Barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

5 om dagen rapport fra Revelheia Barnehage. Vi har alltid hatt et sunt og variert kosthold i barnehagen vår. Vi serverer frukt og grønt flere ganger daglig. Til frokosten har vi alltid agurk og paprika, av og til har vi også cherry-tomater og rødbeter. Til lunch som er hovedmåltidet i barnehagen gis ungene det samme grønt tilbudet som til frokosten. Mellom frokost og lunch, og noen timer etter lunch serverer vi frukt og kavring/knekkebrød ,og da varierer vi mellom, røde og grønne epler, pærer, banan, druer, vannmelon, appelsiner og klementiner. En dag i uken lager vi noe «ekstra» sammen med ungene, grove rundstykker, grove vafler med godt og variert sunt pålegg, eller vi lager varm lunch, tomatsuppe, havregrynsgrøt, fiskeboller, grov pizza osv.