Hopp til innhold

Harestua barnehage

Skrevet av: Harestua barnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har hatt foreldremøte med info om 5-om-dagen, og vektlagt betydningen av ernæringsrik mat både i barnehagen, hjemme og imatpakkene. I barnehagen har vi kjøkkenhage, og har høstet inn grønnsaker og poteter, og ikke minst basilikum som er benyttet både i frisk og tørket tilstand. Av matretter vi har laget kan nevnes grønnsaksuppe/-lapskaus, pannekaker med selvplukket blåbær, vafler med trollkrem av selvplukket tyttebær, laget eplekake og hatt høstfest med foreldre m.fl. der vi serverte grønnsakslapskaus. Vi bruker oppskjært frukt til formiddagsmåltidet hver dag, + at vi har varm mat min. 2 dager pr uke der grønnsaker er en del av ingrediensene. Barna har fått bøkene sine. og plakatene vi har fått tilsendt er satt opp godt synlig både for små og store. Det øvrige materiellet er i flittig bruk.