Hopp til innhold

Lesja/Kyrkjebygda barnehage

Skrevet av: Kyrkjebygda barnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har i mange år servert frukt og grønnsaker i barnehagen. I år meldte vi oss på frukt.no for å få mer inspirasjon til å arbeide mer og bedre med dette. Vi mottok en flott og innholdsrik pakke som har vært super i det daglige arbeidet med barna. Fram til nå har vi hatt mye fokus på bær, frukt og grønnsaker. vi har plukket bær og poteter, hatt rå grønnsaker, grønnsaker i Wok på bål, i mos, supper og lapskaus. Frukt er en del av et måltid i barnehagen. Her har vi smakt på ulik frukt og laget eplemos og eplekake. Barna er aktive deltakere. Vi har arbeidet mye i små grupper og latt de rullere på satsjoner med spill, fargelegging og laging av mat. Bøker og informasjon er delt ut til foreldre og barn. vi har innlemmet dette arbeidet i årsplanen.