Hopp til innhold

Espira Dragerskogen

Skrevet av: Espira Dragerskogen as | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har frokostbuffet der det serveres ulike oppdelte grønnsaker til maten. Hver onsdag er det yoghurt til frokost og da er det enda mer av frukt og bær samt hjemmelaget kornblandinger som tilbehør. Til lunsj serveres varmmat 2 ganger i uka og ellers variert og sunt pålegg til knekkebrød/brød resten av uken, og det er alltid med salat og grønnsaker. Barna er med og forbereder maten på kjøkkengrupper og da snakker de om hva de ulike ingrediensene er m.m. Til bursdagsfeiringer kan barna velge mellom smoothie, pinnsvin-fruktspyd eller fruktsalat. Siste måltidet i vår barnehage består av frukt og grønt, og det serveres 2-4 forskjellige typer frukt, bær og/eller grønnsaker. Ute har vi også vår egen grønnsakshage som er tilgjengelig for barna der de kan plukke alt fra gulrot, sukkererter, salat m.m.