Hopp til innhold

Kopperud barnehage

Skrevet av: Kopperud barnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har brukt websidene aktivt for å få tips til mat vi kan lage og hvordan vi kan bli flinkere til å bruke frukt og grønt. Vi hadde mye å gå på når det gjalt å bruke grønnsaker. Vi har nå bestemt at det skal være grønnsaker til formiddagsmåltidet. Tidligere hadde vi frukt, og en sjelden gang grønnsaker på ettermiddagen sammen med knekkebrød og vann. Vi har valgt å bruke grønnsaker og frukt som hører årstida til. Når vi lager varm mat bruker vi bestandig grønnsaker. Vi lager også supper og pastasaus fra bunnen feks. gulrotsuppe, tomatsuppe eller blomkålsuppe. Vi har også hatt frukt og grønt som tema på foreldremøte, og det er populært med smoothi og fruktfat til bursdager. Internettkurset har noen tatt, men resten av personalet skal ta det i løpet av romjula.