Hopp til innhold

Rektorhaugen Kanvas-barnehage

Skrevet av: Rektorhaugen Kanvas-barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi i Rektorhaugen Kanvas-barnehage er godt i gang med prosjektet med å bli en MER-barnehage. Vi serverer hver dag oppkuttet frukt og/eller grønnsaker til måltidene. 3-4 dager i uka serverer vi brødmåltid - både brød og melk er økologisk. En dag i uka er det varm mat. Vi lager da middagsmåltid fra grunnen av - med ulike ingredisenser - kjøtt, fisk, mange ulike grønnsaker, krydderurter som hvitløk, ingefær, persille etc. Ellers har vi som tradisjon at det dyrkes agurker her hver vår. Barna følger spent med på veksten og utviklingen. Det er helt topp å spise sine selvdyrkede agurker. Hele personalet har felles tatt e-læringsprogrammet. Det ga mange gode tips og ideer til hvordan vi skal jobbe videre. Når vi feirer barnas bursdager har vi brukt ulike smoothies. Det er populært! Vi tror nok at vi nå fremover også har lyst til å prøve andre tips fra "fruktfest" på www.frukt.no. Vi skal straks ha foreldremøte i barnehagen, hvor deler av temaet blir "Sunt kosthold"