Hopp til innhold

Solbærtovet barnehage

Skrevet av: Solbærtovet barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Hos oss serveres oppkuttet frukt og grønt to ganger om dagen, i forbindelse med - og mellom måltidene. Vi baker brød eller rundstykker hver morgen og har oppdaget at frukt og grønnsaker gjør baksten ekstra god. Revet eple og litt kanel gjør at rundstykkene blir magiske, og veldig gode å ha med på tur. Most banan, revet eple og rosiner tilsettes i havregrøten som søtningsmiddel. Når barna har bursdag serveres det ikke kake eller is, men smoothie eller fruktspyd. På foreldremøtet har vi hatt besøk av Helse og velferdsetaten (HEV) som holdt foredrag om kosthold og mat i barnehage. Det var informativt og spennende og helt gratis. Her delte vi også ut MER-brosjyrene vi fikk tilsendt og serverte grønnsaker og dip. Solbærtorvet barnehage ligger på tomten til en gammel grønnsaksbutikk, så teamene våre heter selvfølgelig Ananas, Kiwi, Mango og Papaya.