Hopp til innhold

Oslo, Søndre Dal Gård barnehage

Skrevet av: Søndre Dal Gård barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi er allerede en Mer.barnehage, men ikke 5 om dagen. Vi blir inspirert av å høre om andre barnehagers arbeid. Og en velkomstgave som kan gi oss drivkrefter videre er gøy. Vi serverer oppkuttet frukt og grønt hver dag. Fruktfest har vi hatt vi hatt her de siste årene, og vi merker at barna synes dagen er spennende og innholdsrik, og at frukt er godt til hverdags og til fest. I fruktsalaten er det litt ekstra av bær og frukt som ikke blir servert hver dag, og måltidet blir spennende og en fest! Vi har et tydelig fokus på mat og sunt kosthold, sammen med delikat og fristende mat. Vår kokk lager mat fra bunn, og det er alltid ingredienser fra alle tre hovedkildene, hvor det grønne alltid er tilbredt fra bunn. På foreldremøtene våre er kosthold, mat og glede alltid et innslag. Vi har som mål at våre ansatte skal gjennom e-læringskurset dette barnehageåret.