Hopp til innhold

Turi Sletners barnehave

Skrevet av: Turi Sletners barnehave | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

I barnehagen er vi opptatt av et sunt kosthold. Vi lager sunn mat fra bunnen av, bruker mye grønnsaker og har fisk hver uke. Vi kutter opp frukt til barna til måltidene, og er det mye frukt blir det brukt til fruktsalat og oppkuttet ekstra på ettermiddagen. Vi er også opptatt av å høste det naturen gir oss; vi plukker bl.a. blåbær, bringebær, epler, rogn, potet og gulrøtter som vi bruker i matlaging. Vi har kjøkkenhage med urter og grønnsaker. På siste foreldremøte oppfordret vi til å ta med frukt eller sunne alternativer til bursdagsfeiring, for eksempel fruktsalat, fruktspyd, ingredienser til smoothie. Vi er mye på tur, og har fokus på sunn mat også der, når vi lager mat på bål eller primus.