Hopp til innhold

Østmarka Idrettsbarnehage

Skrevet av: Østmarka Idretsbarnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

- barna får frukt etter frokost, lunsj og ettermiddagsmat. - kokken lager varm lunsj med grønnsaker som tilbehør - Før sommeren plantet vi bl.a. poteter, gulrøtter, sukkererter og tomater i grønnsakshagen vår. Dette har blitt høstet inn og barna har vært med på matlaging og kutting av disse grønnsakene. - skolestarterne har eget matpakkeprosjekt der de lærer å lage egne matpakker og hva en matpakke bør inneholde. - Vi feirer årstidsbursdag 4 ganger i året. Da vi feira høstbarna serverte vi fruktsalat til dessert. - Alle foreldre har fått infoskriv, plakatene har blitt hengt opp på avdelingen og barna har fått med bøker hjem. - De små bøkene har også blitt lest på avdelingen. - Vi har hatt matglede og hvordan inkludere barna på kjøkkenet som tema på planleggingsdag. - flere av avdelingene har plukket rips og epler i ansatte/barns hager og laget syltetøy av det.