Hopp til innhold

Treklang

Skrevet av: Treklang montessoribarnehage | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har alltid hatt fokus på grønnsaker og frukt, og det har ikke blitt mindre nå. Tidlig på dagen kutter vi opp frukt og grønnsaker slik at barna kan ta seg en snack i løpet av formiddagen. Til lunsj, som stort sett er brødmat, får de også alltid oppkuttet tomater, paprika, agurk. dette går ned på høykant. Vi har også et lite ettermiddagsmåltid bestående av knekkebrød. Her kutter vi også opp frukt eller grønnsaker. En gang i uken har vi varm mat. Da er også fokuset på grønnsaker. I dag hadde vi brokolli-suppe. Vi er også så heldige at vi har en liten hageparsell og i høst har vi kost oss med løk, poteter, tomater , gulrøtter og squash derifra. Jordskokk dyrker vi her i hagen og den blir til deilig jordskokksuppe. I det hele tatt er vi en gjeng som er glade i grønnsaker.