Hopp til innhold

Kværnerdalen barnehageenhet Team Mølla

Skrevet av: Kværnerdalen barnehage Team Mølla | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Rapport fra Team Mølla ved Kværnerdalen barnehageenhet. Dette gjør vi hver dag: kl.11: Brødmåltid med melk og tilhørende grønt (paprika o.l) evt. kokt egg Kl 14: Matboks. Kl 15:30: Serverer oppkuttet frukt Fredager: Serverer vi varmmat kl 11 Vi har varmmåltid en gang i uka hvorav vi serverer fisk/kjøtt 2 ganger og vegetar 2 ganger i mnd. Vi har blant annet lagd gresskarsuppe av innmaten i gresskarene vi skjærte lykter av i anledning Halloween markering i slutten av oktober. Vi har også hatt gratinerte grønnsaker, linsesuppe og fransk løksuppe. De største barna hjelper til med matlagingen. Turer: Hver base har en fast turdag i uken, på disse turene tar vi ofte med frukt. Bursdager: Bursdagsbarnets foreldre/foresatte har med frukt/bær til smoothie eller fruktfat/salat. Vi syns vi har kommet i gang med å bruke frukt og grønnsaker, men vi kan alltids bli flinkere! Målet er at alle de ansatte skal ha gjennomført e-læringskurset før neste barnehageår begynner. En ansatt fra hver base var på matlagingskurs hos Geitmyra matkultursenter for barn i høst/vinter. Vi har også planer om å sende noen ansatte på fiskesprell kurs denne våren.