Hopp til innhold

Klokkergården barnehage

Skrevet av: Klokkergården barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Personalet i Klokkergården barnehage har lenge vært opptatt av kosthold og ernæring. Vi har også hatt personalmøte med ernæringsfysiolog der tema var barn og kosthold. Vi serverer frukt ved bursdagsfeiring, da får barna annen frukt enn de tilbys til daglig. Frukta deles opp og "danderes" på fat, dette for å gjøre det mer spennende. Barna får tilbud om grønnsaker til lunch og frukt til ettermiddagsmåltidet. Vi bruker lite saft i barnehagen, og det har ikke vært noe savn hos barna. Barna tilbys variert mat til lunch. Og det serveres både varm og kald lunch. I tillegg bakes det grove rundstykker og vi kjøper grovt brød. Foreldrene ble informert om Mer- satsningen på høstens foreldremøte og vi har fått mange positive tilbakemeldinger.