Hopp til innhold

Fotspor barnehage

Skrevet av: Fotspor barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Fotspor barnehage har hatt fokus på sunt kosthold siden oppstarten i 2008. Til brødmåltidene serverer vi lettmelk(og rismelk), og har alltid oppskjært agurk og paprika på bordene. Noen ganger har vi også litt oppskjært frukt til måltidene. Tidligere hadde vi sukkerholdige pålegg som prim, banos og syltetøy, men disse fjernet vi høsten 2008. Vi serverer oppskjært frukt 2 ganger om dagen (på morran og ettermiddagen) og har i tillegg dette tilgjengelig hele dagen, hvis noen barn har lyst på. Vi har varm lunsj en gang i uka og da har vi alltid kokte grønnsaker eller salat til. Foreldrene i barnehage ble informert på foreldremøte om at barnehagen satser på å ha et sunt kosthold og holder på å bli en MER-barnehage. Det blir også gitt ut et skriv til foreldrene om dette, fordi det var endel som ikke var på foreldremøtet. På bursdager serverte vi tidligere is, men nå skal vi begynne å ha fruktbursdager istedenfor. Vi har fått masse tips fra hjemmesiden frukt.no til bursdagsfeiringer. Styreren har tatt e-læringskurset og i løpet av de 2 neste ukene skal alle ansatte ta kurset på avdelingsmøtene sine.