Hopp til innhold

Gressvik barnehage

Skrevet av: Gressvik barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi serverer oppkuttet frukt og grønt hver dag, både til lunsj og til fruktbordet på ettermiddagen. Fruktfest ved bursdager har vi ennå til gode å lage. Barn elsker å hjelpe til, så dette er en flott aktivitet å fortsette med. 3-4-5-åringer er like interesserte i å forberede til fruktbord. Vi har hengt opp plakater på avdelingen, slik at det alltid er tilgjengelig for store og små. Fargeleggingsarkene har vi også brukt. Fremover ønsker vi å gå mer i dybden på hver enkelt frukt. Kanskje vi kan besøke noen som har et drivhus? Foreldre har fått info via mail om at vi har startet opp som MER.barnehage, og hva det innebærer. Avdelingen har fortsatt to til som skal ta e-læringskurset. Kosthold er vi opptatt av daglig, frokost, lunsj som rundt fruktbordet. Foreldre og vi ansatte utveksler idéer og erfaringer rundt mat, kosthold, måltid, holdninger og tanker, i det daglige. Det er forresten et barn som har tatt disse bildene-)