Hopp til innhold

Åkerholmen barnehage

Skrevet av: Åkerholmen barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Rapport ”Mer frukt” Kosthold har vært et fokusområde for vår barnehage siden 2010. Vi har ansatt en kokk i 80% stilling, som lager og serverer lunsj og ettermiddagsmåltid til barnehagens 52 barn hver eneste dag. S: Vi serverer alltid grønnsaker, salat eller frukt hver dag. Som oftest blir grønt servert som tilbehør i forbindelse med lunsjen. I tillegg serverer vi frukt og grønt i forbindelse med ettermiddagsmåltidet. Vi har også dager hvor vi tilbyr oppskjært frukt og grønnsaker på morgenen, før frokost. P: I forbindelse med barnebursdager, får ungene ha med ispinner eller fruktfat. Vi har ikke servering av kaker eller andre bakelser. I: Foreldrene ble i høst informert om barnehagens satsningsområde, samt at vi har blitt en ”Mer- barnehage.” Foreldreinformasjon og bøker er delt ut. R: Det er veldig inspirerende å lese andre barnehagers rapporter her på medlemssidene! E: Alle ansatte gjennomførte E-læringskurset nå i høst. Vi gjorde det felles i forbindelse med et personalmøte, og alle syntes det var en fin ”kick-off”!